10 Sep 2013

Trip To Langkawi (first day )

ASSALAMUALAIKUM ... HAI  , selamat pagi :) Ape khabar reader ? Hope you all are in the pink of health .. Oh yeahhhh , saye sebenarnye baru pulih dari demam .. Demam sebab ape ?  Demam sebab kene hujan .. Lagi satu , demam sebab penat kot .. Erm , kot .. Hahaha

So , lets begin the story .. Nak cakapnye macam nie , POLITEKNIK JELI KELANTAN ade buat lawatan sambil belajar .. Ala-ala percutian pendidikanlahhh kononnyer , kononnyer ! hahaha ... Pengarah support semue okeiiii , kerlasss kau jahhh ..

okehh okehh , taknak mengarut merabai ape semue dahhh .. saye nak cerite nie , focus tau .. Mule-mule naik bas , kitorang tido . As usual lah , you all semue pon macam tu jugak .. Sejuk bhaiii . Ambik mase beberape jam untuk berhibernasi .. Ahaksss , sesampainye kitorang di Kuala Perlis , seharusnya solat subuh dulu . Mandi dan bersihkan diri .. Selepas , naiklah kitorang dalam Feri untuk pergi ke lokasi pertame iaitu ..JABATAN PERIKANAN BUKIT MALUT , LANGKAWI ..

Lepas tu kitorang pergi naik bot , kene lah pulak dengan mase tu hujan jadi berbasahanlah kami dalam hujan sambil mengharungi air laut yang terpercik di muka .. Adushh ,  masin .. Hilang sudah kemanisan gula mulut ku .. HAHAHA







Peace :D





Abang juru penerangan pasal ikan yang hensem 



Niko :D










mengularlah kami di Gua kelawar di Kilim Geo Park nie .. 
Nanti kalau dah kahwin , nak ajak suami datang sinilah .. Best jugak kot naik bot sesame , angin angin yang menampar-nampar pipi , ombak yang kuat ..Uihhh , bestnye .. Kalau bot tu terbalik , lemas bersamelah kauuu .. Kan sweet tu , :) HAHAHA

No comments :

Post a Comment

Dearest Handsome and Gorgeous reader , please drop your comment below .
wachaaaa !