2 Aug 2013

Selamat tinggal POLITEKNIK JELI KELANTAN (PJK)

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
Ehhhh ! dah raye ke ? excited kau nyahh nak raye .. Tak menyempat-nyempat .. acececeyyy ..
Excited sangat aku bile dapat balik nie ..Maklumlah , sekarang tengah cuti mid sem ! say HOOOOORRRREEEEYYYYYY ! *lompat2 .. over kau nyah !

Semalam , 1 Ogos hari terakhir kitorang kat politeknik jeli kelantan .. hip hipp hoooreyyy !
So , budak kelas aku dan budak-budak agro kalut bagai nak runtuh poli nak balik rumah masing-masing .. masing-masing dah bersinar-sinar muke nak balik kampung sambil nyanyi lagu sudirman .. hahaha 
jom nyanyi ..
oooooo balik kampunggg ooooo balik kampung .. 

kitorang actually nak buat video raye then nak masuk kat utube tapiii .. failed lah ! failed!! tapi takpe , senyum ajaaa .. insyaAllah , tahun depan boleh buat .. lepas raye pon still boleh kot :)

So , before balik tu sempatlah kitorang bergambar serba sedikit .. kihkihkih ..





No comments :

Post a Comment

Dearest Handsome and Gorgeous reader , please drop your comment below .
wachaaaa !