12 Jul 2013

Awesome moment in POLITEKNIK JELI KELANTAN ^_^

Assalamualaikum , hey heyyy ! Salam RAMADHAN  buat you all semue .. Urm urm , lame aku tak post semenjak aku sambung belajar di PJK nie .. takdan mase , takdan takdan dan jugak aku takde internet access untuk berblogging nie .. hurmmm :(

WOKEYHHH !  main things aku bukak blog nie sebab aku nak cakap something yang korang taktahu .. definitely korang taktahu punye.. aku tahu korang taktahu yang POLITEKNIK JELI KELANTAN nie awesome giler .. bapak besar , cantik sangat .. Aku suke , suke sangat belajar kat sini .. memang mule-mule aku rase macam "errrghhhh" je bile kene pergi Jeli nie but then i learn not to judge a book by its cover .. so then aku tahu yang tak semestinye jeli tu buruk sangat and the polytech impress me well .. hahahaha

Sepanjang 3 minggu aku melanjutkan DIPLOMA AKUAKULTUR di PJK nie aku jumpe macam-macam jenis manusie .. ade yang yang awesome giler2 , ade jugak yang annoyingg giler-giler but heyyy ! thats life babehh .. 







1 comment :

  1. Assalamualaikum kak. Boleh bg pandangan pasal diploma akuakultur kt poli jeli ni? Saya dpt tawaran kos ni gak. TQ

    ReplyDelete

Dearest Handsome and Gorgeous reader , please drop your comment below .
wachaaaa !