19 May 2013

OMG ! Chef Adu Amran reply :) yeayyy !

Holaaaaa , hai hai ..
Assalamualaikum dan selamat tengahari , panas betol hari nie . berpeluh-peluh mak! haaaa , gaye nyah gitewww .. HAHAHA :D 
Eh , korang korang koranggggggggg ! eh , dengarlah nie orang nak cerite ..Ceritanye  macam nie .. eh , malu ah nak cakap ..Sebenarnye aku ade post something dekat wall facebook page Chef ADu Amran Official Fan Page .. Haaaaa , gituuu ... lepas tu lepas tu kan dia reply , wahhhhhh .. bahagienyee rase .. Taktahulah kenape aku tetibe terEXCITED lebih pulak , macam first love pulak nampaknye .. All this time aku tak pernah macam nie , sangat excited .. Sangattttt !
HAHAHAHAHAHAHA ..
Gedik tak gedik tak ? Of Courselah , super duper gedik je aku rase .. mestiade yang muntah colour-colour bace post yang entah ape-ape nie .. Kalau Chef Adu terbace , mampus !


K lah k lah , malas nak melalut lebih .. Padahal bende kecik je pon , bukan Chef Adu Amran datang lamar aku suruh jadi isteri dia pon but honestly . aku sangat happy .

2 comments :

  1. Haha , mesti seronok kan , untung la .

    ReplyDelete
  2. Seronok sangatlah , macam nak terbang je .. HAHAHA

    ReplyDelete

Dearest Handsome and Gorgeous reader , please drop your comment below .
wachaaaa !